Автор: pavel
Публикувано на: 18.04.2011 21:55:43

Рейтинг:

Новият

Volkswagen се превръща в поредната компания, която пренебрегва големите изложения в Европа и САЩ за представянето на свой популярен модел, като за целта предпочете автосалона в Шанхай.

Немците използват китайското събитие, за да разкрият официално новото поколение на модела Beetle, което за разлика от своя предшественик, няма да има в името си думата New, а ще се нарича точно като оригиналния модел, повил се през 1938г.

Новото поколение на Volkswagen Beetle ще бъде лансирано на пазара в Северна Америка още през есента на тази година, но в Европа то ще пристигне малко по-късно. Разбира се, автомобилът ще се предлага и в Китай, като немците се надяват моделът да пожъне голям успех на този пазар.

Габаритите на новия Beetle са 4 278мм. дължина, 1 808мм. широчина и 1 486мм. височина, което ще рече, че в сравнение със стария модел е нараснал във всички посоки, с изключение на височината.

Дизайнът на автомобила отново е вдъхновен от оригиналния модел, но той вече може да се похвали с много по-добра аеродинамика и повишена стабилност, а освен това предлага по-голямо пространство за водача, пътниците и техния багаж.

Двигателите, с които ще е наличен Volkswagen Beetle са бензинови 1.2 (105к.с.), 1.4 (160к.с.) и 2.0 (200к.с.), както и дизелови 1.6 (105к.с.) и 2.0 (140к.с.). При базовата бензинова модификация, комбинирана със старт/стоп система и система за регенериране на енергия от спирачките, средният разход на гориво е 4.6л/100км., а при базовата дизелова – 3.6л/100км.


Галерия Volkswagen Beetle 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg