Автор: admin
Публикувано на: 02.02.2010 21:55:49

Рейтинг:

Новият
Компанията Saab Spyker Automobiles NV, която беше основана през януари, след като холандската Spyker придоби Saab, явно не губи време и обяви, че след две години ще стартира серийното производство на следващото поколение на модела 9-3.

Освен това, в началото на 2011-та шведската марка ще пусне комби и офроуд версия на новия 9-5, който ще се появи на пазара през тази пролет, като SUV версията на модела ще се нарича 9-5X.

За първите месеци на следващата година е планирано и стартиране на масовото производство на новия модел 9-4X, от който вече са сглобени 147 екземпляра, предназначени за краштестове и изпитания.

Новите собственици на Saab имат голямо желание да създадат сериен модел и на концептуалния хечбек 9-1, но за целта ще им е необходимо допълнително финансиране, в размер на 1 млрд. щатски долара, което надали ще получат в близките няколко години.

От Saab и Spyker са планирали да използват общи компоненти за някои от моделите си, както и да комбинират дейностите маркетинг, реклама, продажби и спонсорство. По този начин те ще оптимизират разходите си като ръководството на Saab Spyker Automobiles NV е убедено, че марката ще си възвърне рентабилността след две години.

Новият Saab 9-3 идва през 2012г.
Новият Saab 9-3 идва през 2012г.
Новият Saab 9-3 идва през 2012г.
Тагове: Saab, Spyker, Saab 9-3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg