Автор: admin
Публикувано на: 09.08.2010 22:52:04

Рейтинг:

Новият
От 9 до 20 август в ефира на БГ Радио ще се проведе играта „Мисия Meriva”. Всяка сутрин в „Стартер” – сутрешния блок на БГ Радио, водещият Симо ще обявява посоката, в която ще се отправя с новия Opel Meriva.

През целия ден до достигането на крайната цел водещият ще подава 3 жокера на слушателите, които трябва да познаят към кой град се е насочил. Жокерите ще се състоят в подробности за обстановката, която вижда по пътя си, на колко километра е от крайната цел, на какво разстояние е от София и т.н. След подаването на третия жокер слушателите ще имат възможност в рамките на 20 минути да дадат своите предположения в ефир.

Позналите верния отговор ще участват в томбола за голямата награда – уикенд за двама в 4-звезден хотел. В томболата ще могат да участват и снимки на Симо и новата Meriva от града, който е бил крайната за деня цел на водещия.

По време на играта на БГ Радио слушателите ще могат да получат и важна информация за най-новия модел Meriva на Opel, който е носител на спечелилия множество награди дизайнерски език на марката, описван като среща между скулптурния артистизъм с германската прецизност и успешно представен за първи път с Insignia през 2008-ма и след това с Astra миналата година.

В допълнение към експресивния външен вид, Meriva предлага и новаторски функционални характеристики, като системата FlexSpace на задните седалки, страничните врати със задно окачване FlexDoors и адаптивната система FlexRail за съхранение на предмети във вътрешното пространство. Всички те превръщат новия модел в шампион по гъвкавост и многофункционалност в автомобилната индустрия.

Галерия Мисия Meriva
Новият Opel Meriva е главен герой в игра на БГ Радио
Новият Opel Meriva е главен герой в игра на БГ Радио
Новият Opel Meriva е главен герой в игра на БГ Радио
Тагове: Opel, Opel Meriva
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg