Автор: admin
Публикувано на: 01.09.2010 21:47:02

Рейтинг:

Новият
Вероятно повечето от вас са на мнение, че Maybach вече е с единия крак в гроба, но според публикация на сайта Automobilemag.com, през 2012г. на пазара ще се появи новото поколение на суперлуксозната лимузина.

Тъй като ръководството на Daimler смяташе, че с настоящите 200-300 продажби годишно не си заслужава да се работи върху следващото поколение на Maybach, от концерна почти бяха решили да погребат марката, но новият член на управителния съвет Йоахим Шмид е променил тяхното мнение.

Не само, че ще има ново поколение на Maybach, но то ще разполага и с пет различни версии, включително четириврато купе и кабриолет с дълго междуосие, като идеята е те да се предлагат предимно на пазарите в Близкия Изток, Китай, Русия и Северна Америка.

Следващото поколение на Maybach ще използва платформата на новия Mercedes S-Class, чиято пазарна премиера също е насрочена за 2012г. Според информацията, двигателите ще бъдат запазени същите, но ще се подобри тяхната горивна ефективност, като ще се появи и хибридна версия, която ще може да изминава около 15км. само на електричество.

Дали информацията на Automobilemag ще се окаже вярна само времето ще покаже, но определено ще е жалко марката Maybach отново да потъне в забвение.

Галерия Maybach Facelift 2010
Тагове: Maybach
Читателски коментари

Анонимен 2010-09-02 12:28:13 0 отговори

Анонимен

Запази едно и за мен!

:) 2010-09-02 11:44:48 0 отговори

:)

аз ще чакам докато пуснат комбито

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg