Автор: admin
Публикувано на: 09.04.2009 01:03:44

Рейтинг:

Новият

На изложението в Ню Йорк, което от вчера е отворено за журналисти, беше представено новото поколение на Jeep Grand Cherokee, предвидено да се появи по световните пазари през 2011г.

Всъдеходът е изграден върху изцяло нова платформа, която е съвместна разработка на Chrysler и Daimler, като именно тя ще бъде използвана и за следващото поколение на M-Class. Новият Grand Cherokee ще се предлага във версии с 5 и 7 места за сядане, а клиентите ще могат да избират между три системи за задвижване на четирите колела.

Автомобилът е с активно въздушно окачване Quadra-Lift, благодарение на което максималният пътен просвет може да достигне 28.2см. Неговата настройка се извършва автоматично, според пътните условия, но има възможност да бъде променяно и ръчно.

Габаритите на автомобила са нараснали, като общата дължина е увеличена с 45мм., широчината - с 80мм., а междуосието е станало 2 910мм., което е със 140мм. повече от това на настоящия модел.

Новият Jeep Grand Cherokee ще се предлага както с досегашния 5.7 HEMI V8 двигател, който е с мощнсот 360к.с. и максимален въртящ момент 520Нм., така и с новия 3.6-литров V6 агрегат, генериращ 280к.с мощ и достигащ максимален въртящ момент 353Нм. при 4800об/мин.

Интериорът на автомобила е станал доста по-модерен и луксозен от този на предшественика му. Той е в комбинация от кожен салон и дървени апликации, а в серийното му оборудване са включени множество екстри. 


Галерия Jeep Grand Cherokee 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg