Автор: pavel
Публикувано на: 08.09.2011 09:51:18

Рейтинг:

Новият

Южнокорейската компания Hyundai реши да вдигне завесата от новото поколение на популярния си модел i30, като разпространи няколко негови снимки и първоначална информация.

Автомобилът ще направи дебют на предстоящото изложение във Франкфурт, а причината той да се състои в Европа е, че именно тук е най-големият пазар на модела, чиято цел е да завземе още по-голям дял от класа, в който властват Volkswagen Golf, Оpel Astra и Renault Megane.

Новият Hyundai i30 идва с осъвременен дизайн в така наречения стил Fluidic Sculpture, който видяхме за първи път при i40. Налице са агресивна предна част с шестоъгълна решетка и атрактивни светлини, а арките на калниците са доста издути.

Интериорът на автомобила също има доста привлекателен вид, като много от елементите в него са взаимствани от концепцията Veloster, а цялата атмосфера създава усещането, че се намирате в автомобил от доста по-висок клас.

При въвеждането си на пазара, новият Hyundai i30 ще се предлага с шест бензинови и дизелови агрегата с мощности между 90 и 136к.с. Първоначално моделът ще бъде само във версия с пет врати, а на по-късен етап ще бъдат въведени и други.


Новият Hyundai i30 разкрит
Новият Hyundai i30 разкрит
Новият Hyundai i30 разкрит
Новият Hyundai i30 разкрит
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg