Автор: admin
Публикувано на: 15.09.2010 11:29:12

Рейтинг:

Новият
Една от многото горещи световни премиери на предстоящото изложение в Париж ще е тази на новия Ford Focus ST, който обаче ще се появи на пазара едва през 2012г., като се очаква цената му да е 24-25 хил евро.

От компанията вече разпространиха първи официални снимки на Focus ST, от които става ясно, че автомобилът се отличава от стандартния модел по наличието на нови брони, странични прагове и заден спойлер, както и по огромната радиаторна решетка. Отзад се забелязва също доста атрактивен двоен накрайник на изпускателната система.

Автомобилът, който виждате на снимките и ще бъде изложен в Париж е в цвят „Tangerine Scream” и се явява прототип на модела, въпреки че серийната версия едва ли ще се отличава коренно от него.

Новият Ford Focus ST ще е оборудван с модернизиран 2.0-литров, четирицилиндров, турбо двигател Ecoboost, чиято мощност е 250к.с. В сравнение с настоящия модел, задвижван от петцилиндров агрегат, неговата мощност е по-голяма с 27к.с., като същевременно са намалени значително консумацията на гориво и отделяните CO2 емисии.

Галерия Ford Focus ST Concept
Новият Ford Focus ST
Новият Ford Focus ST
Новият Ford Focus ST
Новият Ford Focus ST
Тагове: Ford, Ford Focus, Ford Focus ST
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg