Автор: admin
Публикувано на: 11.05.2010 11:02:40

Рейтинг:

Новият
Uno е един от най-успешните модели на Fiat, тъй като е компактен, евтин и непретенциозен, а в условия на икономическа криза още повече се търсят именно такива автомобили.

През изминалата седмица италианската компания представи в Южна Америка новото поколение на модела, което е още по-атрактивно от своя предшестеник. Неговите продажби в Бразилия ще стартират през настоящия месец, а в Европа автомобилът ще се появи по-късно тази година.

Габаритите на новия Fiat Uno са 3 770мм. дължина, 1 643мм. широчина и 1 490мм. височина, а междуосието е 2 370мм. Въшно моделът е получил някои от дизайнерските черти на Panda, а интериорът е максимално изчистен, като обемът на товарното отделение е 280л.

Компактният автомобил ще се предлага с няколко двигателя, в зависимост от пазара, сред които два бензинови, работещи и на биогориво. Те са 1.0 и 1.4-литрови, с мощности 75 и 88к.с.

Моделът ще продължи да се предлага в няколко версии, като отново ще има кросоувър, който ще е с увеличен пътен просвет, но задвижването при него, както и при останалите, ще се предава към предните колела, посредством петстепенна механична трансмисия.

Галерия Fiat Uno 2011
Тагове: Fiat, Fiat Uno
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg