Автор: admin
Публикувано на: 30.06.2009 00:58:31

Рейтинг:

Новият

Новото поколение на Citroen C3 ще направи своя дебют на изложението във Франкфурт през септември и ще се появи на някои европейски пазари още през ноември, но от френската компания вече разкриха всички подробности за автомобила.

Най-впечатляващата промяна при новия Citroen C3 е настъпила в предното стъкло, простиращо се чак до средата на покрива и създаващо едно уникално усещане за простор, което никой друг автомобил не може да предложи в момента.

Новото поколение на Citroen C3 е пораснало на дължина с 9см. до 3.94м., а на широчина - с 4см. до 1.71м. Обемът на багажното отделение е намален с 5 литра до 300 литра, но за сметка на това автомобилът предоставя по-голямо вътрешно пространство.

Двигателите, с които ще се предлага Citroen C3 все още не се разкриват напълно, но е ясно, че първоначално моделът ще е наличен с дизелов 90HP HDi DPFS агрегат, а от 2011г. ще се появи и нов двигател, който ще е комбиниран със Stop & Start система и ще отделя едва 90гр/км. CO2 емисии.

Citroen C3 ще продължи да бъде насочен към младежите, поради което компанията е решила да бъде в крак с актуалните тенденции. Моделът предоставя възможност за вграждане на USB Box, включващ USB изход, Bluetooth и iPod свързаност, както и за поръчка на навигационна система MyWay. 


Галерия Citroen C3 2010
Тагове: Citroen, Citroen C3
Читателски коментари

Анонимен 2011-07-23 11:39:49 0 отговори

Анонимен

це 3 е красив,но поне да беше 80 к.сили

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg