Автор: pavel
Публикувано на: 06.10.2011 11:45:50

Рейтинг:

Novitec

Олекотеното Maserati GranTurismo MC Stradale, което се появи на пазара през миналата година и разполага само с 10к.с. повече от базовия модел, получи тунинг пакет от немските специалисти в областта Novitec.

Благодарение на перформанс подобренията, 4.7-литровият V8 двигател на автомобила вече генерира мощност от 646к.с., което е с почти 200 коня повече, а максималният му въртящ момент е нараснал от 510 на 624Нм.

Гореспоменатата производителност е постигната чрез подмяна на много част, сред които компресорът, интеркулерът и инжекторите, а освен това софтуерът за управление на агрегата е препрограмиран.

От Novitec твърдят, че тунингованото от тях Maserati GranTurismo MC Stradale е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 3.9сек. и от 0-200км/ч. за 14сек., като цената на пакета е 23 900 евро, но разбира се преди това трябва да си закупите и самия автомобил.

В пакета влизат и други механични промени, като по-ниско окачване и спортна изпускателна система с огромни накрайници. Освен това са налице и нови алуминиеви джанти с размер 21 инча отпред и 22 инча отзад.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg