Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2009 23:57:24

Рейтинг:

Novitec

Тунинг компанията Novitec Rosso вече пусна своя екстремна версия на Ferrari 599 GTB, при която мощността на автомобила е нараснала до 808к.с., но сега явно е решила да разработи и програма за не толкова претенциозните си клиенти.

С новата програма на немците, 6.0-литровият V12 двигател на Ferrari 599 GTB получава допълнителни 40к.с., с които общата мощност достига 660к.с. Автомобилът е с нова изпускателна система с четири накрайника, чийто звук се настройва според предпочитанията на водача - от стандартен до такъв като на състезателните коли.

Инженерите на Novitec са оборудвали Ferrari 599 GTB със спортно активно окачване, което може да свали автомобила с 40мм. към пътя само с натискането на един бутон, а при скорост над 80км/ч. се връща в стандартна позиция.

Що се отнася до външния вид на автомобила, той е получил нова предна броня с по-големи въздушни отвори и допълнителен спойлер, по-голямо задно крило и нова задна броня, с вградени в нея дифузер и накрайници на изпускателната система. 

Пакетът на Novitec за Ferrari 599 GTB се допълва от 20-инчови джанти, налични в няколко цветови комбинации като по желание на клиента те могат да бъдат 21-инчови. Интериорът на тунингования автомобил се оформя според личните предпочитания на всеки клиент. 


Novitec пусна лек тунинг за Ferrari 599 GTB
Novitec пусна лек тунинг за Ferrari 599 GTB
Novitec пусна лек тунинг за Ferrari 599 GTB
Novitec пусна лек тунинг за Ferrari 599 GTB
Novitec пусна лек тунинг за Ferrari 599 GTB
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg