Автор: pavel
Публикувано на: 20.02.2011 20:58:52

Рейтинг:

Новата

Само преди месец, на изложението в Детройт, японската компания Honda представи две концептуални разработки на новия Civic, но ето, че сега тя ни показва и серийната версия на модела. Имайте предвид, обаче, че снимките и спецификациите са за северноамериканската версия.

На този пазар новата Honda Civic ще се предлага във версии седан и купе, като продажбите им ще стартират през пролетта. Не можем да не отбележим, че компанията получи доста упреци относно дизайна на модела, което може да и изиграе лоша шега при бъдещите му продажби.

Новото поколение на Civic ще се предлага в Северна Америка с няколко задвижващи агрегата. Базовата модификация е оборудвана с високоефективен, 1.8-литров, бензинов двигател, който е с мощност 180к.с., но същевременно средната му консумация на гориво е само 5.7л/100км.

Не по-малко интересна е и хибридната версия на новата Honda Civic, при която са комбинирани 1.5-литров, бензинов двигател и електромотор, чиято обща мощност е 110к.с. При нея скоростната кутия е безстепенна, а разходът на гориво – 5.2л/100км.

Върховата модификация на Civic, която ще е с инициали Si, разчита на 2.4-литров, бензинов двигател, доставящ 200к.с. и 230Нм. Той е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия, и въпреки голямата мощ, неговата консумация на гориво е сравнително ниска – 7.6л/100км.


Галерия Honda Civic 2012
Тагове: Honda, Honda Civic
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg