Автор: admin
Публикувано на: 19.11.2010 10:56:02

Рейтинг:

Nissan
Един от най-симпатичните автомобили, представени на изложението в Лос Анджелис определено е Nissan Murano CrossCabriolet, чийто продажби в САЩ ще стартират в началото на следващата година.

Автомобилът спокойно може да бъде наречен първият кросоувър кабриолет в света със задвижване към четирите колела. За съжаление все още не е ясно дали моделът ще се предлага в Европа и ако е така кога да го очакваме.

Кабриолетът се отличава от стандартното Murano не само по липсата на покрив, но и по наличието на само две врати. Сгъваемият мек покрив пък е с вградено в него задно стъкло, а зад облегалките за главите на задните пътници са монтирани изскачащи при преобръщане ролбари.

Двигателят на Nissan Murano CrossCabriolet е 3.5-литров V6, чиято мощност е 265к.с., а максималният му въртящ момент достига 336Нм. Агреагатът е комбиниран с вариаторна трансмисия Xtronic CVT.

Освен със стандартните за Murano екстериорни цветове, кабриолетът ще се предлага и с няколко уникални разцветки, които са Sunset Bronze, Caribbean, Merlot, Platinum Graphite, Super Black и Pearl White.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg