Автор: admin
Публикувано на: 05.10.2009 00:20:49

Рейтинг:

Nissan
Модел 2010 на Nissan GT-R ще е с модифицирано окачване, леки изменения в дизайна и редица подобрения по електрониката, като автомобилът ще получи и луксозна модификация. Това съобщи пред изданието PistonHeads главният инженер на компанията Кацутоши Мицуно.

Според г-н Мицуно, от следващата година стандартният Nissan GT-R ще е оборудван с дифузера на модификацията Spec-V и с допълнителни въздухозаборници, които подобряват охлаждането на задните спирачки. Освен това, двигателят ще се пренастрои, за да отговаря на стандарта Euro 5 и да се подобри ефективността му при ниски скорости и температури.

Собствениците на Nissan GT-R модел 2010 ще могат да теглят данните за работата на всички системи на автомобила на USB памет, след което да анализират получената информация или да я споделят в специализиран интернет форум.

Мицуно потвърди, че през следващата година ще бъед въведена нова модификация на Nissan GT-R. Тя ще се нарича Spec-М и ще разполага с по-комфортно настроено шаси, високотехнологична аудиосистема и луксозен интериор.

Галерия Nissan GT-R 2009
Тагове: Nissan, Nissan GT-R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg