Автор: admin
Публикувано на: 09.12.2008 00:22:37

Рейтинг:

Nissan

Само година след като Nissan стартира продажбите на GT-R, спортният автомобил вече получава повече мощ, ново окачване и ще се предлага с нов цвят.

Мощността на 3.8-литровия двигател на GT-R е увеличена с 5к.с., чрез фини настройки по електрониката на агрегата, достигайки 485к.с., като същевременно въртящият момент остава непроменен – 588Нм.

През 2009г. автомобилът ще е с модифицирано окачване и гуми Dunlop SP Sport 600 DSST, които са разработени специално за модела и са сред основните заслуги GT-R да направи обиколка на пистата Нюрбургринг за 7 минути и 29 секунди.

Други подобрения по спортното возило са седемспицовите джанти, които са в цвят Gun Metal при стандартната версия и при Premium Edition и в черен цвят при Black Edition. Клиентите вече ще могат да поръчат модела в перлено белия цвят Storm, който ще замести досегашния бял.

Цената на Nissan GT-R ще бъде увеличена с 3.8%, като тя ще започва от 56 795 лири стерлинги във Великобритания, което е около 62 000 евро. Продажбите на обновения модел ще стартират през април 2009г. 


Галерия Nissan GT-R 2009
Тагове: Nissan, Nissan GT-R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg