Автор: vladi
Публикувано на: 14.02.2011 10:33:25

Рейтинг:

Nissan

От Nissan решиха да зарадват своите фенове с множество нови снимки на GT-R 2011 и успоредно с това да ни запознаят с негова нова версия, която е получила красноречивото наименование Egoist.

Автомобилът е оборудван със стандартния 3.8-литров, V6 двигател, който от 2011 година вече доставя мощност от 530к.с., а максималният му въртящ момент достига 612Нм.

От компанията също така разкриха и подобренията в динамичните качества, които са идентични при стандартния GT-R и версията Egoist. Японската машина вече е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. точно за 3,046сек., както и да достига максимална скорост от 315км/ч.

Въпросният Nissan GT-R Egoist ще се произвежда само при предварителна поръчка, като той се отличава с редица уникални характеристики. На пръв поглед това са 20-иночвите джанти в цвят Blue Sword, карбоновият спойлер на задния капак и новата титаниева изпускателна система.

Всъщност клиентите имат възможност да избират между множество цветове за персонализация на интериора, като са възможни 84 различни комбинации между цветовете на седалките, вратите и централната конзола с тези на покрива, волана и пода. Обличането на интериора се извършва изцяло на ръка от немската компания Seton Company, а в оборудването му е включено последно поколение аудиосистема Bose. 


Галерия Nissan GT-R Egoist 2011
Тагове: Nissan, Nissan GT-R
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg