Автор: vladi
Публикувано на: 14.03.2011 09:59:30

Рейтинг:

Nissan

С концепцията Esflow японската компания Nissan предизвика истинска сензация на изложението в Женева, но на нейния щанд присъстваше и модел 2011 на 370Z, който също заслужава нашето внимание.

Автомобилът е претърпял предимно механични подобрения, но също така вече е наличен с ново ниво на оборудване, наречено GT Edition. То включва ексклузивни, 19-инчови джанти и допълнителни странични ленти, а цветът на каросерията може да е черен, бял или специален червен, който е наличен само за него.

Nissan 370Z модел 2011 идва с модифицирано окачване, като основните промени са настъпили в амортисьорите, а резултатът е подобрени комфорт и стабилност. Освен това, инженерите на компанията са намалили нивата на шум в купето, чрез допълнителна изолация на пода.

Промени са настъпили и при седемстепенната автоматична трансмисия, която е получила нов режим за шофиране на заснежени участъци. Той позволява потегляне директно от втора скорост и контролира софтуерно оборотите на агрегата, като по този начин намалява буксуването.

Модел 2011 на 370Z може да се похвали и с някои технологични глезотии, като камера за паркиране на заден ход, а в стандартното оборудване вече влизат система за следене  на налягането в гумите.


Галерия Nissan 370Z GT Edition
Тагове: Nissan, Nissan 370Z
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg