Автор: admin
Публикувано на: 02.07.2010 11:33:15

Рейтинг:

Немци
Миналата година компанията Fiat пусна специална версия на 500 Abarth, която беше разработена в сътрудничество с Ferrari и в последствие се предлагаше в шоурумите на производителя на спортни автомобили.

Сега на хоризонта се задава нова специална версия на Fiat 500 Abarth, носеща в наименованието си Ferrari, но тя е разработена от немската тунинг компания Pogea Racing и от нея ще бъдат създадени само 200 екземпляра.

Fiat 500 Ferrari Dealers Edition ще е наличен единствено в цвят на каросерията Scuderia Red, а по дължината на купето минават две сиви ивици, по подобие на Ferrari F430 Scuderia.

Външният вид на автомобила силно напомня на Fiat 500 695 Tributo Ferrari, но има и някои съществени разлики, като например големите въздушни отвори в предния капак на 500 Ferrari Dealers Edition. Интериорът пък е тотално подменен, като са налице нов салон, спортни седалки и волан.

Основната работа по автомобила обаче е извършена по неговия 1.4-литров турбодвигател, чиято мощност е увеличена от 165 на цели 269к.с. Това е постигнато чрез препрограмиран софтуер, по-ефективен интерколер и по-мощен нагнетител. Fiat 500 Ferrari Dealers Edition е получил и други механични подобрения, сред които четирибутални спирачни механизми и регулируемо окачване.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg