Автор: admin
Публикувано на: 11.10.2009 23:39:05

Рейтинг:

Немци

Enco не е толкова популярен, колкото някои други немски тунери, но проектите му говорят добре за него. Преди около година компанията представи доста впечатляваща доработка на Porsche Cayenne Turbo, а сега тя е направила и подобрена нейна версия.

Миналогодишният 550 GT Biturbo разполага с мощност от 550к.с. и максимален въртящ момент 730Нм., но явно инженерите на Enco са поработили още върху популярния SUV на Porsche и са успели да постигнат наистина впечатляващи резултати.

Новият автомобил е наречен Gladiator 700 GT Biturbo, като това име му приляга чудесно. При него мощността на агрегата е увеличена до 730к.с., а максималният въртящ момент вече достига 850Нм. Машината е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек.и да развива максимална скорост от 290км/ч.

За да гарантират оптимално надеждно спиране на 2.5-тонния „гладиатор”, от Enco са го оборудвали с мощни спирачни механизми, които са с 12-бутални дебеломери с 410мм. дискове отпред и 4-бутални дебеломери с 380мм. дискове отзад. Джантите пък са с размер 23 инча и са оцветени в черно и червено, каквато е цветовата комбинация навсякъде по автомобила.

Екстериорът на Gladiator 700 GT Biturbo е получил нови предна броня, с вградени дневни светлини, преден капак, разширени арки на калниците, странични престилки, спойлер на покрива и задна броня, с интегриран в нея масивен дифузер. Интериорът на тунингованото Porsche Cayenne Turbo е с четири карбонови кресла от модела 911 GT3, облечени в кожа и алкантара, декоративните вложки са заменени с карбонови и са в червен цвят, а за допълнителна сигурност са монтирани ролбари. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg