Автор: admin
Публикувано на: 15.07.2009 23:46:30

Рейтинг:

Наследникът

До края на 2011г., Alfa Romeo планира да въведе на пазара новия седан Giulia, който ще наследи настоящия модел 159. Това разкри британското издание Autocar, цитирайки собствени източници в италианската компания.

Новият модел ще бъде изграден върху платформата C-Evo, която е разработка на Fiat. Той ще се предлага както с предно, така и със задвижване към четирите колела. Според Autocar, италианците ще наблегнат изключително много на безопасността, като те са убедени, че седана ще бъде отличен с максималния брой звезди на краш тестовете EuroNCAP.

Наследникът на Alfa Romeo 159 ще получи също системата DNA, която вече е интегрирана в модела MiTo. Нейната функция е да контролира настройките на окачването, спирачките, двигателя, скоростната кутия и кормилното управление, като предоставя възможност на водача да избере един от трите заложени алгоритъма на работа - Sport, Normal или All Weather.

Името Giulia е използвано за първи път от италианската компания през 1962г. за автомобил, който се е задвижвал от 1.6-литров бензинов двигател, чиято мощност е варирала от 80к.с. до 100к.с. Той е ускорявал от 0-100км/ч. за 12 секунди, а максималната скорост, която е развивал е била 170км/ч.

Снимка: Motorspain


Галерия Alfa Romeo Julia
Наследникът на Alfa Romeo 159 идва до две години
Наследникът на Alfa Romeo 159 идва до две години
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg