Автор: admin
Публикувано на: 26.08.2010 23:40:00

Рейтинг:

Москва
Автопроизводителите отдават все по-голямо значение на руския пазар и не е никаква случайност, че именно на провеждащия се в момента автосалон в Москва се състоя световният дебют на обновения Ford Mondeo.

Автомобилът е претърпял изменения по външния си вид, засягащи предната броня, радиаторната решетка и задните светлини, както и такива по интериора, който е с нова централна конзола, по-модерна аудио система и по-луксозни тапицерии.

Най-съществена промяна е настъпила при двигателите, с които се предлага Ford Mondeo. Моделът вече е наличен с новия 2.0-литров EcoBoost агрегат, доставящ мощност от 240к.с. и позволяващ на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 7.5сек. и да развива максимална скорост от 240км/ч.

Другият интересен двигател е дизеловият 2.2-литров Duratorq TDCi, чиято мощност е 200к.с. Независимо на кой агрегат ще се спрете за вашето Mondeo, то ще е оборудвано стандартно с ABS, ESP, EBD и цели 8 въздушни възглавници.

Ford Mondeo ще продължи да се предлага във версии седан, лифтбек и комби. Продажбите на обновения модел в Европа ще стартират през есента, след като автомобилът бъде показан и на изложението в Париж.


Галерия Ford Mondeo 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg