Автор: admin
Публикувано на: 14.04.2009 00:19:36

Рейтинг:

Mopar

Американската компания Mopar, която е част от концерна Chrysler, е подготвила две концепции с марка Jeep. Автомобилите ще направят своя дебют на ежегодно провеждащото се Moab Jeep Safari, в пустинята Моава.

Първата концепция е наречена Jeep Lower Forty и е базирана на Wrangler Rubicon. Тя се различава от серийния модел по сниженото предно стъкло, уникалния цвят и огромните колесници, които са принудили Mopar да променят окачването. Джипът се задвижва от 5.7-литров V8 HEMI двигател, комбиниран с шестстепенна механична трансмисия.

Jeep Grand Canyon II е втория прототип на Mopar, който ще вземе участие в Moab Jeep Safari. Той е разработен на базата на Jeep Grand Cherokee Overland, като е получил окачване Superlift, увеличен с 10см. пътен просвет и 17-инчови джанти, с гуми 285/70  от модела Wrangler Rubicon. За съжаление все още не можем да Ви покажем снимки на този автомобил.

От Mopar не планират да пуснат в серийно производство някоя от двете концепции. Единствената цел на тези автомобили е да помогнат при разработването на нови аксесоари за високопроходими превозни средства. 


Галерия Jeep Lower Forty
Mopar представи две концепции на автомобили Jeep
Mopar представи две концепции на автомобили Jeep
Mopar представи две концепции на автомобили Jeep
Mopar представи две концепции на автомобили Jeep
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg