Автор: admin
Публикувано на: 08.08.2010 21:28:03

Рейтинг:

Моделите
Както многократно сме отбелязвали, икономическата криза води до множество фалити и влошаване на бизнес климата, но именно благодарение на нея продуктите стават все по-качествени и до потребителите достигат все по-добри предложения.

В края на миналата седмица дойде и една от най-добрите новини за феновете на Opel, пък и не само за тях, защото тя ще накара и почитатели на други марки да се преориентират, тъй като немците вече предлагат „доживотна” гаранция за своите модели.

Разбира се, има малка уловка в тази вечна гаранция. Всъщност тя е валидна до 160 000км. пробег, но без значение за колко години са изминати, като съвсем нормално важи и за марката Vauxhall, под която се продават моделите във Великобритания.

Причините за въвеждането на такава гаранция са намалелите продажби на компанията в Европа, но както казва шефът и Ник Райли „Тя е станала възможна, поради високото качество на автомобилите на Opel”.

Пълната гаранция важи за двигателя, електрооборудването, спирачната система, задвижването и управлението. Разходите по останалите части ще се покриват до 50 000 км., а с увеличаването на пробега, ще пада техният процент на поемане от Opel, като от 100 000 до 150 000 км. собственикът ще поема 60%, а компанията 40%.

За съжаление, ще трябва да ви охладим ентусиазма преди да сте тръгнали към шоурум на Opel, защото засега тази гаранция важи само за пазарите във Великобритания и Германия, като тепърва предстои управата на компанията да обсъжда дали и кога тя да бъде въведена в други държави.

Галерия Opel Meriva 1.7 CDTI
Моделите на Opel с доживотна гаранция
Моделите на Opel с доживотна гаранция
Тагове: Opel, Vauxhall
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg