Автор: pavel
Публикувано на: 08.08.2011 14:31:38

Рейтинг:

Модел

За да привлече още повече вниманието на клиентите към новия си модел Accord Crosstour, японската компания Honda е решила да внесе доста промени при версия 2012 на многофункционалния си автомобил.

Като цяло дизайнът на автомобила е запазен непроменен, но в стандартното му оборудване вече влизат 17-инчови алуминиеви джанти, фарове за мъгла, хромирани дръжки на вратите и панорамен покрив, които са променили леко визията и излъчването на модела.

Освен това, вероятно сте забелязали, че вместо досегашното име Accord Crosstour, той ще се нарича просто Crosstour, а списъкът със серийните екстри включва още камера за обратно виждане, автоматични светлини, двузонен климатик, висококачествена аудио система и многофункционален волан.

Както и до момента, Honda Crosstour ще продължи да се продава в нива на изпълнение EX и EX-L, но са налице два нови цвята за каросерията и възможност за поръчка на система за задвижване към четирите колела.

Двигателят, с който се предлага автомобилът остава същият 3.5-литров V6 i-VTEC, доставящ мощност от 271к.с. при 6 200об/мин., а максималният му въртящ момент достига 344Нм. при 5 000об/мин. Той е комбиниран с шестстепенна механична трансмисия.


Галерия Honda Crosstour 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg