Автор: pavel
Публикувано на: 14.02.2012 10:07:50

Рейтинг:

Mitsubishi

На предстоящото автомобилно изложение в Женева през март, ще се състои премиерата на новото поколение на Mitsubishi Outlander, което е очаквано от феновете на марката по цял свят, но японската компания е решила първо да го въведе на пазара в Русия, а едва след това в Европа, Япония, Китай и Северна Америка.

Новото Mitsubishi Outlander е стила на новите модели на марката и има много сходни черти със своя предшественик. Въпреки че за момента е разпространена само една снимка на екстериора на автомобила, от компанията съобщават, че неговият интериор е претърпял множество промени, като са използвани по-качествени материали и са монтирани ергономични уреди и волан.

В Европа новият Outlander ще се предлага с 2.0-литров бензинов двигател и 2.2-литров дизелов агрегат, като и в двата случая те ще могат да се комбинират със задвижване към четирите или само към две колела. В много държави автомобилът ще е наличен и със старт/стоп система и нова шестстепенна автоматична трансмисия.

На по-късен етап ще бъде въведена и хибридна версия на модела, която ще се задвижва от 2.0-литров бензинов двигател и два електромотора с обща мощност 81к.с. Тази система ще осигурява автономия от 800км. при среден разход на гориво от едва 1.7л/100км., а освен това с нея автомобилът ще може да изминава цели 50км. само в електрически режим.


Mitsubishi разкри новия Outlander
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg