Автор: admin
Публикувано на: 12.01.2010 10:50:13

Рейтинг:

Mitsubishi
Изпреварвайки своето предстоящо европейско лансиране през 2010 г., електромобилът Mitsubishi i-MiEV  получи приза „Ecobest 2009” от журито на AUTOBEST за най-еко автомобил. Това е поредното доказателство за практическата страна на пионерската технология.

i-MiEV е първият електрически автомобил в серийно производство в Япония, който скоро ще се продава и в Европа. Призът “Ecobest 2009”, създаден от журито на AUTOBEST преди 10 години, бе един от първите в света възнаграждаващ усилията в сферата на зелените технологии.”, коментира журито на AUTOBEST.

Президентът на AUTOBEST, Иля Селиктар допълни: „За нас е голяма чест да наградим i-MiEV. Въпреки многото направени заявки в този интригуващ сектор, досега – Mitsubishi  е единствения производител, предлагащ истински електромобил за всеки един клиент.”

Почитайки дългогодишните усилия на Mitsubishi Motors Corporation (MMC) в сферата на електрическото задвижване и технология, наградата “Ecobest” отстоява и дългосрочната стратегия на MMC и нейните местни партньори на Балканите, Централна Европа, Русия, Турция и Украйна, предприета още в началото на 90-те.

Тази година, домакин на церемонията ще бъде Русия. Награждаването ще се проведе на 11-ти февруари 2010 г. в Москва.

Mitsubishi i-MiEV избран за най-екологичен автомобил от AUTOBEST
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg