Автор: admin
Публикувано на: 02.12.2010 13:10:48

Рейтинг:

Mini

На тазгодишното тунинг изложение в Есен присъстваха два полицейски автомобила, като за Fiat 500 Abarth на Bilstein вече ви разказахме, а сега ще ви запознаем и с втората машина, предназначена за органите на реда.

Този проект е наистина много интересен, тъй като е създаден на базата на електрическия Mini E, а със задачата за доработка и оборудване с всичко необходимо за един полицейски автомобил са се заели тунинг специалистите от AC Schnitzer.

По отношение на електромотора, който е с мощност 204к.с. и максимален въртящ момент 220Нм., не са извършени никакви промени, като с него автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 8.5сек. и развива скорост от 152км/ч., но не така стоят нещата с визията на превозното средство.

Mini E е получил характерните за полицейски автомобил графики, като за целта са използвани фолиа на Foliatec, а звуковата и светлинната сигнализация са дело на Hella. Освен това, са извършени промени по броните, страничните прагове и задния спойлер.

Що се отнася до джантите, от AC Schnitzer са се спрели на осемспицови с големина 18 инча, като те са облечени с гуми Hankook Ventus S1 Evo. За безпроблемното спиране пък се грижат 4-бутални механизми с 328мм. вентилирани дискове. Тунерите са монтирали и модифицирано окачване, а интериорът е оборудван с нови алуминиеви педали, дръжка на ръчната спирачка и стелки.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg