Автор: pavel
Публикувано на: 08.02.2011 21:58:15

Рейтинг:

Mini

Модата в облеклата отдавна се е прехвърлила и върху автомобилите, като често ставаме свидетели на интересни доработки на модели, които са създадени или вдъхновени от известни дизайнери и марки.

Така например, немската компания CoverEFX, която е специализирана в облепването на превозни средства с фолио, представи едно уникално изпълнение на MINI Cooper JCW, чието „облекло” е по мотиви на популярната марка за кожени изделия Луи Вютон.

Автомобилът е облепен с много интересен, релефен винил, имитиращ кожен плат, с какъвто се изработват изделията на Луи Вютон. Освен това, горещият мъник е получил и множество елементи в златисто.

Подобренията по Mini Cooper JCW обаче не са само визуални. Той може да се похвали с препрограмиран блок за управление и изпускателна система с 63мм. тръби, спортни катализатори и въздушен филтър.

Резултатът от гореспоменатите подобрения е увеличена мощност на 1.6-литровия турбодвигател от 211 на 235к.с., но по желание на клиента тя може да достигне и 252к.с. Максималният въртящ момент пък нараства на 350Нм., а при втория етап той вече достига 382Нм.

Въпреки че доработеният Mini Cooper JCW е само демонстрационен и CoverEFX просто целят да представят новия си винил, те са се постарали доста по него. Немците са оборудвали автомобила също със 17-инчови джанти OZ, облечени с гуми Toyo, и с регулируемо окачване на KW.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg