Автор: admin
Публикувано на: 16.12.2009 00:32:53

Рейтинг:

Mercedes
Днес отваря врати изложението Dubai International Motor Show, където на автомобили с цена под 100 000 евро ще се гледа с надсмешка, но от Mercedes чудесно знаят това. Немската компания е подготвила за автосалона специални версии на моделите си SLS AMG и G 55 AMG.

SLS AMG Desert Gold се отличава с привличащ вниманието матово златист цвят на купето, акцентиращи детайли в черен гланц и черни джанти AMG, с размер 19 инча оптред и 20 инча отзад. Цветът е създаден специално за изложението в Дубай, но при достатъчен интерес той може да започне да се предлага на клиенти.

„Златният” Mercedes SLS се задвижва от стандартния за модела 6.2-литров V8 двигател, който е с мощност 571к.с. и максимален въртящ момент 650Нм., позволяващ на машината да ускорява от 0-100км/ч. за 3.8сек. и да развива 317км/ч.

G 55 AMG Edition 79 е вторият автомобил, който ще краси щанда на Mercedes в Дубай. Тази версия на класическия джип е предназначена само за страните от Близкия Изток, като от нея ще бъдат произведени 79 екземпляра, всички в цвят “designo magno alanite grey”.

Двигателят на специалния G 55 AMG е 5.5-литров, като този на стандартния модел, чиято мощност е 507к.с. Автомобилът се характеризира с черно-бежова кожена тапицерия designo, комбинирана с карбонови декорации, както и с допълнителни ролбари на предната броня и задните стопове.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg