Автор: pavel
Публикувано на: 22.12.2010 22:55:05

Рейтинг:

Mercedes

Фейслифтът на Mercedes C-Class ще направи дебют чак на изложението в Женева през месец март, но от немската компания вече разпространиха официални снимки както на седана, така и на комби версията.

Моделът е претърпял някои козметични промени, по-съществени в предната му част, където виждаме нови фарове, радиаторна решетка и броня, в която са вградени дневни LED светлини.

Задната броня е леко модифицирана в долната си част, а стоповете са станали дидони. Промените в интериора се свеждат до използваните материали, като централната конзола и таблото са с нови облицовки.

Обновеният Mercedes C-Class идва с множество нови технологични решения. Споменава се за 3D навигация, Wi-Fi, адаптивен круиз контрол и система за сигурност, разполагаща с 10 датчика, засичащи водача, в случай, че заспи зад волана.

За момента не става ясно дали ще настъпят промени в гамата от двигатели, с които ще се предлага моделът, като по всяка вероятност старите ще бъдат модернизирани или подменени от нови, дебютирали вече при E-Class.

Припомняме ви, че Mercedes въведе настоящото поколение на C-Class през 2007г., като до момента компанията е продала от него над 1млн. бройки. По традиция немците пускат фейслифт на своите популярни модели по средата на жизнения им цикъл, който е 8 години.


Тагове: Mercedes, Mercedes C-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg