Автор: vladi
Публикувано на: 05.01.2011 21:30:01

Рейтинг:

Mercedes

След като в началото на седмицата беше пуснат слух, че Mercedes преустановява производството на ML 63 AMG, по-рано днес от компанията официално са отрекли това пред Motor Trend.

Изданието се е допитало до представители на Mercedes в САЩ, които са споделили, че действително в завода в град Тускалоса, щата Алабама, са извършени някои промени. Преустановено е сглобяването на някои модификации, но ML 63 AMG определено не е сред тях.

От информацията обаче не става ясно каква ще е съдбата на ML 450 CDI, за който също беше разпространена информация, че се сваля от конвейра. Това ни навежда на мисълта, че тази модификация действително вече няма да се предлага. Още повече направихме справка в немския сайт на Mercedes, където тя вече не присъства.

Очаква се новото поколение на Mercedes M-Class да бъде разкрито през лятото на тази година, но е възможно това да се случи още през март, по време на автомобилното изложение в Женева. Според предварителна информация, то ще използва същата платформа, но ще е по-къс от своя предшественик.


Галерия Mercedes ML 63 AMG 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg