Автор: vladi
Публикувано на: 29.07.2011 16:53:11

Рейтинг:

Mercedes

Освен за превоз на пътници на кратки разстояния или за транспорт на товари, моделът Viano на Mercedes е предпочитан от някои богати хора, като средство за пътуване, тъй като предлага изключителен простор.

Тези клиенти обаче не ги задоволява обикновеното Viano, което е и причината немската компания често създава луксозни версии на модела, оформени с първокласни материали и оборудвани с всевъзможни екстри, като масажиращи кресла, плазмени телевизори и интернет свързаност.

За изложението във Франкфурт, което ще се проведе през септември, от Mercedes са подготвили концепцията Viano Vision Pearl, която е вдъхновена от луксозните яхти и на по-късен етап вероятно ще бъде пусната в серийно производство.

Автомобилът е в цвят на каросерията Magno Pearl Grey и в сравнение със серийния модел се отличава отвън още с модифицирана предна броня с вградени дневни LED светлини и атрактивни 19-инчови джанти.

Особено внимание е отделено на интериора на Mercedes Viano Vision Pearl, който може да се сравнява дори с този на най-луксозния S-Class. Освен това, трите стъклени панел на тавана създават допълнително усещане за простор, като те са с функция за затъмняване при необходимост.

Подът на автомобила е от орехов фурнир, подобно на тези на луксозните яхти, а в оборудването са включени висококачествена аудио система на Bang & Olufsen, която е с мощност 1 320 вата и разполага с цели 18 високоговорителя.
 
Концепцията Mercedes Viano Vision Pearl се задвижва от шестцилиндров дизелов агрегат с битурбо, който доставя мощност от 224к.с., а максималният му въртящ момент достига 440Нм., като той позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 9.1сек. За стабилността при висока скорост пък се грижи спортно окачване AMG.


Mercedes готви суперлуксозно Viano
Mercedes готви суперлуксозно Viano
Тагове: Mercedes, Mercedes Viano
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg