Автор: pavel
Публикувано на: 09.05.2011 10:18:41

Рейтинг:

Mercedes

Въпреки че кабрио версията на Mercedes SLS ще направи своя дебют на изложението във Франкфурт през септември, от немската компания решиха да разпространят няколко нейни снимки, направени по време на тестове.

На фотосите Mercedes SLS Roadster е почти без маскировка, благодарение на което добиваме много ясно представа как изглежда той. Първото, което забелязваме е липсата на отварящи се нагоре врати, дължаща се на наличието на мек покрив, прибиращ се само за 11сек., като действието може да се извършва при скорост до 50км/ч.

Двигателят на автомобила е познатият ни 6.3-литров (6 208 куб. см.), чиято мощност е 571к.с., а максималният му въртящ момент достига 650Нм. От  Mercedes гарантират, че максималната скорост на SLS Roadster ще е ограничена на 315км/ч., както при купето, но не конкретизират времето за ускорение от 0-100км/ч., като споделят само, че то ще е под 4сек.

Кабрио версията на Mercedes SLS се разработва вече цели три години, тъй като инженерите на компанията е трябвало да подобрят значително устойчивостта на усукване на автомобила, поради липсата на странични колонки. Освен това е работено много и по шумоизолацията в купето.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg