Автор: pavel
Публикувано на: 25.05.2011 12:26:21

Рейтинг:

Mercedes

GL-Class е поредният модел на марката Mercedes, който получава версия Grand Edition, отличаваща се с по-богато стандартно оборудване, като цената й в Германия започва от 80 206 евро при модификацията GL 350 CDI.

Освен с шестцилиндровия дизелов двигател, чиято мощност е 265к.с., GL-Class Grand Edition ще се предлага и с 5.5.-литровия V8, генериращ 388к.с., с който е оборудван GL 500.

Двата агрегата са стандартни и по тях не са извършени никакви промени, но Mercedes GL 350 CDI Grand Edition може да се похвали със системата SCR, с която мощността на двигателя може да се намали на 211к.с., от което и средният разход на гориво да падне на 9л/100км.

Външно версията Grand Edition се отличава от стандартния модел по наличието на нова радиаторна решетка, затъмнени светлини, алуминиеви степенки от двете страни на автомобила и 20-инчови джанти в цвят Himalaya.

Интериорът на Mercedes GL-Class Grand Edition е оборудван с двуцветна кожена тапицерия, нови стелки, по-луксозна облицовка на тавана, дървени декоративни елементи и алуминиеви педали.


Тагове: Mercedes, Mercedes GL-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg