Автор: admin
Публикувано на: 15.12.2009 16:13:21

Рейтинг:

Mercedes
Въпреки че все още сме в началото на зимния сезон, през който на мода са SUV моделите и автомобилите със задвижване към четирите колела, от Mercedes решиха да разведрят обстановката, като разкрият кабрио версията на E-Class.

Автомобилът следва визията на версията купе, но са направени промени по неговата конструкция, за да издържа на натоварването, и е модифицирана задната част, за да може мекият покрив да се прибира безпроблемно. Процедурата по отварянето или затварянето на покрива отнема 20сек., като тя може да се извърши дори в движение, при скорост до 40км/ч.

Най-интересното нововъведение при E-Class Cabrio е технологията Aircap. Тя представлява спойлер, разположен върху предното стъкло, който при отворен покрив може да корегира посоката на въздушната струя. На второто видео Mercedes демонстрират тази технология по много забавен начин.

Mercedes E-Class Cabrio ще се предлага с абсолютно същите двигатели, като E-Class Coupe. Това са дизеловите 250 CDI (204к.с.) и 350 CDI (231к.с.), както и бензиновите 200 CGI (184к.с.), 250 CGI (204к.с.), 350 CGI (292к.с.) и 500 (388к.с.).

Кабрио версията на E-Class ще направи световен дебют на предстоящото автомобилно изложение в Детройт през януари, а продажбите на модела в Европа ще стартират на 11-ти януари.

Галерия Mercedes E-Class Cabrio
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg