Автор: admin
Публикувано на: 01.04.2010 12:09:10

Рейтинг:

Mercedes
От Brabus разкриха тунинг програмата си за кабрио версията на Mercedes E-Class, като тя включва серия козметични и механични подобрения за всички модификации.

Немските специалисти са предвидили за външността на автомобила цялостен бодикит, състоящ се от предна броня, с вградени дневни LED светлини, спойлер на задния капак и масивен дифузер.

Изборът на джанти е сведен до няколко вида, налични в размери от 17 до 20 инча, а интериорът е оборудван със спортен волан, карбонови елементи и специални лайсни на вътрешните прагове, изработени от неръждаема стомана.

От Brabus са извършили подобрения по всички двигатели, с които се предлага Mercedes E-Class Cabrio. При E250 CGI мощността нараства от 204 на 230к.с., при Е350 CGI - от 292 на 310к.с., при Е250 CDI - от 204 на 232к.с.и при Е350 CDI - от 231 на 272к.с.

Черешката на тортата обаче е при модификацията Е500, чийто стандартен 5.5-литров двигател е с увеличен обем до 6.1 литра и е получил нови глави на цилиндрите, разпределителни валове, катализатори и софтуер за управление.

Резултатът от извършените подобрения по агрегата на E500 е постигнати мощност от 462к.с. и максимален въртящ момент 615Нм., позволяващи на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 4.7сек. и да развива скорост от 300км/ч.

Инженерите на немската тунинг компания са се погрижили и за стабилността на автомобила, като са го оборудвали със спортно окачване, регулируемо на твърдост и височина, както и с по-мощни спирачни механизми. Изпускателната система също е нова, с четири кръгли накрайника.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg