Автор: vladi
Публикувано на: 27.12.2010 12:02:36

Рейтинг:

Mercedes

Немската компания Mercedes разкри всички подробности за обновения C-Class и успоредно с това разпространиха множество снимки на модела. От прессъобщението става ясно, че автомобилът ще дебютира още на изложението в Детройт през януари, а европейската му премиера ще се състои през месец март в Женева.

Както вече ви информирахме, най-съществени промени са настъпили в предницата на автомобила, която е с нови броня, радиаторна решетка, фарове и LED светлини. Задната част на автомобила пък е с леко модифицирана броня и LED стоповете.

Въпреки че първоначално беше съобщено, че интериорът е претърпял минимални промени, всъщност той е доста преработен, като се е доближил до този на E-Class. Нови са таблото, воланът и инструменталният панел. Освен това, са използвани по-качествени материали за цялостното му оформление.

Във вътрешността виждаме и нов дисплей, идващ заедно с обновената мултимедийна система COMAND, която вече позволява сърфиране в интернет и 3D навигация. На модела са добавени и множество нови системи за безопасност, като някои са включени в стандартното оборудване, а други се предлагат като екстри.

Всички двигатели на обновения Mercedes C-Class са стандартно със старт/стоп система, благодарение на която консумацията на гориво е намаляла с до 37% при някои. Мощностите на агрегатите са от 120 до 306к.с., като с последната може да се похвали новият бензинов V6 на модификацията C 350 BlueEFFICIENCY. Също така трябва да отбележим, че при най-икономичната модифиакция C 220 CDI BlueEFFICIENCY, разходът на гориво е намалял с още 0.4л/100км.


Галерия Mercedes C-Class 2011
Тагове: Mercedes, Mercedes C-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg