Автор: admin
Публикувано на: 17.10.2008 11:30:54

Рейтинг:

Mercedes-Benz

Успоредно със стартирането на продажбите на Mercedes-Benz GLK, немската тунинг фирма Brabus ще започне да предлага и своята спортна програма за компактния SUV. Освен промените по външния вид, тунерите са увеличили и мощностите на всички двигатели, с които ще се предлага моделът.

Специалистите в доработката на автомобили с марка Mercedes-Benz са оборудвали GLK с нови предна броня, в която са вградени дневни LED светлини и фарове за мъгла, странични престилки, задна броня и спойлер на покрива.

Brabus са заменили окачването и изпускателната система със спортни, а джантите могат да бъдат с размер от 17 до 21-цола. Интериорът на автомобила е с двуцветен кожен салон, като на клиентите се предоставя възможност да избират от богатия набор аксесоари на тунинг фирмата.

Що се отнася до двигателите, за GLK 320 CDI е предвиден комплекта  ECO PowerXtra D6, който повишава мощността му с 48к.с. до 272к.с., а максималният въртящ момент до 590Нм. С подобрения агрегат, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 6.9сек. и развива максимална скорост от 228км/ч.

Мощността на бензиновия GLK 350 нараства само с 15к.с. до 287к.с., чрез комплекта B7. Brabus обаче са предвидили и нещо много по-агресивно за V6 агрегата на GLK 350 и GLK 280. Тунинг специалистите са увеличили обема му на четири литра, като мощността е достигнала 332к.с. С него автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 6.1сек. 


Галерия BRABUS Mercedes-Benz GLK
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg