Автор: admin
Публикувано на: 28.01.2008 20:07:00

Рейтинг:

Mercedes-Benz

Предоставяме ви обещаната информация за Mercedes-Benz CLC. Както вече ви съобщихме, този модел е заместникът на популярния C-Class Sport Coupe и ще се появи на пазара през Май тази година. Производството на автомобила ще се осъществява в завода на компанията в Бразилия, където се произвежда и моделът A-Class.

При обновяването на купето, по автомобила са преработени 1 100 детайла. Предната  му част е като на версиите седан и комби на C-Class, а задницата е запазила отчасти линиите на предшественика си.

Mercedes-Benz CLC ще се предлага с четири бензинови и два дизелови агрегата, с мощност от 122 до 272к.с. Стандартната скоростна кутия за всички е шестстепенна механична, като моделите с V6 двигатели могат да бъдат поръчани със 7-степенна автоматична, а останалите с 5-степенна автоматична.

Клиентите могат да поръчат автомобила и със спортен пакет, включващ 18-цолови нископрофилни джанти, спортно окачване, затъмнени светлини, както и спортен волан и скоростен лост с алуминиеви елементи.

Други екстри, с които може да бъде оборудван CLC са: система за контрол на звука, в зависимост от скоростта на автомобила; навигация с DVD или хард диск; система за гласови команди (LINGUATRONIC); Bluetooth мобилен телефон; както и изходи за флаш памет и iPod.


Тагове: Mercedes, Mercedes CLC
Читателски коментари

mango 2008-10-12 13:03:30 0 отговори

mango

Много красив автомобил е този Mercedes-Benz CLC

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg