Автор: admin
Публикувано на: 26.01.2010 23:38:31

Рейтинг:

Maserati
Наскоро стана известно, че Alfa Romeo, Maserati и Abarth ще се обединят, за да атакуват пазара в САЩ, а ето, че вече е налице и първата им обща разработка, макар тя да е насочена към европейските клиенти.

Става въпрос за специална версия на Alfa Romeo MiTo, от която ще бъдат произведени само 100 екземпляра, като те ще се продават единствено в шоурумите на Maserati в Европа. Това ни напомня за друг подобен случай с лимитирания Fiat 500, който се предлагаше само в центровете на Ferrari.

Ексклузивното MiTo е оборудвано с най-мощния двигател на модела, а именно бензиновият 1.4 турбо, чиято мощност е 170к.с., а цветът на купето му е тъмносиният Maserati Blu Oceano. За съжаление, в този проект не участва Abarth, поради което мощта на агрегата е останала непроменена.

Специалното возило може да се похвали с 18-инчови алуминиеви джанти, екстериорен спортен пакет и активно окачване, адаптиращо се според пътните условия и навиците на водача. В интериора на автомобила пък присъстват табелки с надписи „Limited Edition” и „Alfa Romeo for Maserati”.

Тъй като клиентите на Maserati, които биха си закупили това специално Alfa Romeo MiTo, са свикнали на високо качество, италианците са оборудвали автомобила с кожена тапицерия Pelle Frau, двузонен климатик, кожен мултифункционален волан, навигация с карта на цяла Европа и би-ксенонови светлини.

Галерия Alfa Romeo MiTo Maserati
Maserati ще продава специално Alfa Romeo MiTo
Maserati ще продава специално Alfa Romeo MiTo
Maserati ще продава специално Alfa Romeo MiTo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg