Автор: pavel
Публикувано на: 31.07.2011 22:42:26

Рейтинг:

Maserati

Anderson Germany стана доста популярна тунинг компания само за няколко години, благодарение на създадените от нея доработки на суперскъпи автомобили. Именно това е и причината да не пропускаме нито един неин проект.

Сега немците са се захванали с италианската машина Maserati GranTurismo S, като са я облекли с матово черно фолио, което е напълно в техен стил. Освен това са затъмнили светлините и са закачили 21-инчови черни джанти за новото спортно окачване.

Anderson Germany са нарекли творението си GranTurismo S Superior Black Edition и както сами виждате името напълно отговаря на външността на колата. В интериора също преобладават тъмните цветове, но в него черните кожа и алкантара са обшити с червен конец.

Автомобилът може да се похвали с множество карбонови елементи. Такива са броните, предният и задният капаци, тези на страничните огледала, лайсните на покрива, декоративните елементи в интериора и др.

Специалистите от Anderson Germany не са пропуснали и 4.7-литровия V8 двигател на Maserati GranTurismo S, като са увеличили неговата мощност от 440 на 492к.с. Те са оборудвали автомобила и с нова изпускателна система от неръждаема стомана, чийто звук се настройва от бутони в купето.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg