Автор: vladi
Публикувано на: 04.08.2011 14:26:49

Рейтинг:

Maserati

Италианската компания Maserati пусна нов спортен пакет за модела си GranTurismo S Automatic, който ще се предлага само във Великобритания, а цената му е 3 840 лири стерлинги.

Пакетът включва няколко козметични промени, най-съществени от които са модифицираните странични прагове, новият заден спойлер, затъмнените светлини и джантите с атрактивен дизайн.

Освен това, в пакета влиза нова изпускателна система с два овални накрайника, които са вградени в задната броня. Интересното при нея е, че тя е с постоянно отворени клапи, което позволява повишаване на силата на звука.

Спортният пакет за Maserati GranTurismo S Automatic включва също модифицирана програма за управление на шестстепенна автоматична трансмисия. Това е позволило да бъде намален разходът на гориво и същевременно подобрена динамиката на автомобила.

Иначе по отношение на 4.7-литровия V8 двигател не са извършени никакви промени, като той продължава да доставя мощност от 440к.с и максимален въртящ момент 490Нм., както и да гарантира ускорение от 0-100км/ч. за 5.0сек. и развиване на скорост от 295км/ч.


Maserati GranTurismo S Automatic получи нов спортен пакет
Maserati GranTurismo S Automatic получи нов спортен пакет
Maserati GranTurismo S Automatic получи нов спортен пакет
Maserati GranTurismo S Automatic получи нов спортен пакет
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg