Автор: vladi
Публикувано на: 25.07.2011 23:29:30

Рейтинг:

Maserati

Слабо известната немска компания DMC представи цялостния си тунинг пакет за италианския суперавтомобил Maserati Gran Turismo, който включва козметични и механични подобрения и е наречен Sovrano.

Стандартният 4.7-литров V8 двигател на автомобила е получил препрограмиран софтуер за управление и нов компресор, които са позволили неговата мощност да нарасне от 440 на 590к.с., а максималният му въртящ момент да се повиши от 309 на 472Нм.

За да подобрят визията на Maserati Gran Turismo и да повишат неговата стабилност, от DMC са го оборудвали с ново окачване, което е регулируемо на твърдост и височина, като може да понижава клиренса с 30мм.

Контактът с пътя се осъществява от 21-инчови джанти от кован алуминий, които допълват перфектно новия аеродинамичен комплект на доработения автомобил, състоящ се от брони, странични прагове, заден спойлер и дифузер.

Пакетът на DMC за Maserati Gran Turismo включва също промени по интериора на италианската машина. Той е оформен с висококачествени тапицерии, ергономичен волан и алуминиеви педали.


Maserati Gran Turismo получи доработка от DMC
Maserati Gran Turismo получи доработка от DMC
Maserati Gran Turismo получи доработка от DMC
Maserati Gran Turismo получи доработка от DMC
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg