Автор: admin
Публикувано на: 17.09.2010 11:07:56

Рейтинг:

Marussia
Телевизионният водещ и бивш автомобилен състезател Николай Фоменко, който е основател на руската компания Marussia Motors, с гордост откри първия шоурум на марката, намиращ се в Москва.

На официалната церемония Фоменко обяви, че вече е стартирало серийното производство на моделите В1 и В2. Техният годишен производствен капацитет в момента е 1 000 броя, а вече имат над 700 поръчки, като цената на автомобилите е около 100 000 евро.

Моделът В1 беше представен още през 2008г., когато предизвика истинска сензация, а В2 беше показан по-скоро, като той е вдъхновен от едноименния изстребител. И двата автомобила са оборудвани с 3.5-литров V6 двигател на Cosworth, който се предлага във версии с мощности 300, 360 и 420 к.с.

През 2011-та Marussia Motors ще открие още два завода, които ще се намират в Белгия и Германия, като през пролетта на същата година ще бъде въведен и трети модел в продуктовата гама, който ще е SUV. Плановете на компанията са през 2014-та да произвежда по 10 000 автомобила годишно.

Marussia стартира производство и отвори първия си шоурум
Marussia стартира производство и отвори първия си шоурум
Marussia стартира производство и отвори първия си шоурум
Тагове: Други, Marussia
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg