Автор: admin
Публикувано на: 03.02.2010 22:32:14

Рейтинг:

Mansory
Любимата тунинг фирма на тузарите, Mansory, представи нова спортна програма за Porsche 911 Turbo (997), караща повече хора да се обръщат след автомобила, когато мине покрай тях.

Швейцарците са наблегнали изключително на външността на автомобила, като според тях той притежава типичният за състезателните коли характер. Освен че придава по-различен вид на 911 Turbo, аеродинамичният пакет спомага за по-голяма стабилност при високи скорости.

Спортното купе е получило много карбонови елементи, сред които преден капак, устна на предната броня, странични въздухозаборници и заден спойлер. Джантите могат да са с големина 20 или 21 инча, като те се предлагат и за моделите Cayman и Boxster.

Интериорът е напълно в стила на външния вид на тунингованото Porsche 911 Turbo, като декоративните елементи са изработени от карбон, а коженият салон може да се персонализира, според личните предпочитания на клиента.

Инженерите на Mansory са извършили подобрения и по работата на двигателя, като са заменили изпускателния колектор и шумозаглушителите. От компанията не споменават дали това е довело до увеличение на мощността, но гарантират, че автомобилът може да се похвали със сензационен плътен звук.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg