Автор: vladi
Публикувано на: 09.02.2011 11:58:55

Рейтинг:

Mansory

На миналогодишното изложение в Женева, швейцарската тунинг компания Mansory представи една забележителна доработка на Mercedes G-Class. Автомобилът се нарича G-Couture, а най-интересното в него е изцяло карбоновата му каросерия.

Всъдеходът получи и тунинг на 5.5-литровия си двигател, чиято мощност е повишена до цели 800к.с., а максималният му въртящ момент - до 880Нм., но се оказва, че швейцарците са продължили да работят по немския SUV и ето, че вече са налице нови предложения за него.

Инженерите на Mansory са разработили ново окачване за Mercedes G-Class, което се регулира на твърдост от бутон в купето. Освен това, желаещите могат да оборудват чудовищния автомобил с по-голям резервоар, изработен от анодиран алуминий, способен да поддържа постоянно налягане дори и при екстремно ниски и високи температури.

Окачването и алуминиевият резервоар се предлагат срещу „скромната” сума от 7 750 евро, но от Mansory гарантират, че подобряват значително комфорта при возене, преминаването през всякакви терени и изминаването на по-голямо разстояние с едно зареждане, независимо от температурата на въздуха.


Галерия Mansory Mercedes G-Class
Mansory с нови предложения за Mercedes G-Class
Mansory с нови предложения за Mercedes G-Class
Mansory с нови предложения за Mercedes G-Class
Mansory с нови предложения за Mercedes G-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg