Автор: admin
Публикувано на: 13.03.2009 01:57:40

Рейтинг:

Mansory

Тунинг компанията Mansory представи в Женева новата си екстремна доработка на Porsche Cayenne Turbo S, наречена Chopster. Автомобилът е получил изцяло карбонови външни панели, които са комбинирани с контрастиращо оранжево, присъстващо и в джантите.

Тунерите са действали доста агресивно при конструирането на автомобила, като са свалили тавана му с 60мм., увеличавайки същевременно дължината на превозното средство с 80мм. Mansory са заменили джантите с 23-инчови, а спирачните механизми с 420мм. отпред и 375мм. отзад.

Мощността на 4.8-литровия агрегат е увеличена на 710к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал до 900Нм. Това е постигнато чрез преработено въздушно охлаждане, модифицирана изпускателна система и нови турбокомпресори. Автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за по-малко от 5сек. и развива над 300км/ч.

Интериорът на Cayenne Chopster се изработва по поръчна на клиента, като се предлага богат избор на кожени тапицерии и декоративни елементи от карбон или алуминий. Стандартното оборудване включва мултимедийна система с лаптоп и интернет връзка, мощна аудио система, два монитора и специален хладилник за охлаждане на шампанско. 


Галерия Mansory Cayenne Chopster
Mansory показа в Женева карбоновия Cayenne Chopster
Mansory показа в Женева карбоновия Cayenne Chopster
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg