Автор: pavel
Публикувано на: 13.02.2011 21:18:47

Рейтинг:

Mansory

Макар и с известно закъснение, швейцарската тунинг компания Mansory вече е готова със спортната си програма за новото Porsche Cayenne, предлагаща възможност за оптични и механични подобрения по немския SUV.

Едва ли е изненада за някой, че бодикитът, който Mansory са разработили за Porsche Cayenne е изключително агресивен. Той се състои от нови брони, преден капак, разширени арки на калниците, странични прагове, капаци на страничните огледала и заден спойлер.

Всички елементи на аеродинамичния комплект са изработени от карбон и полиуретан-RIM, като от швейцарската тунинг компания разкриват, че с него широчината на автомобила нараства с 60мм. отпред и с 80мм. отзад. Освен това, са налице въздушно окачване, което може да намали клиренса с до 45мм., както и два вида джанти, налични в размери от 21 до 23 инча.

Двигателен тунинг за момента се предлага само за 4.8-литровия, V8 агрегат на Cayenne Turbo, като за целта се препрограмира ECU-то, монтират се по-големи турбокомпресори и нова изпускателна система от неръждаема стомана. В резултат, мощността нараства от 500 на 690к.с., а максималният въртящ момент - от 700 на 800Нм., благодарение на което тунингованият автомобил ускорява от 0-100км/ч. за 4.4сек. и развива 300км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg