Автор: admin
Публикувано на: 11.11.2010 11:39:59

Рейтинг:

Mansory
Когато преди малко повече от месец швейцарските тунери от Мansory се насочиха за първи път към модел на BMW, показвайки спортна програма за Х5 М, те обещаха, че това няма да е последният модел на баварците, върху който ще работят.

Ето, че си спазиха обещанието и сега представят доработен от тях X6 M, който е напълно в стила на проекта им за Х5 М, но при него има още повече карбонови елементи.

Отвън BMW X6 M е получил нов бодикит с множество карбонови елементи, сред които предният капак, дифузерът и задният спойлер. В интериора пък е използвана кафява кожа, точно както при Х5 М, но разбира се тя може да бъде подменена с друга по желание на клиента.

Арките на калниците се е наложило да бъдат разширени, за да могат да се поберат под тях огромните джанти с размер 23 инча, като това е довело да нарастване на широчината на автомобила със 7см. отпред и с 8см. отзад.

Препрограмираният блог за управление на двигателя и новата изпускателна система пък са увеличили мощността на агрегата от 555 на 670к.с. и максималния въртящ момент с цели 30% - от 670 на 950Нм.

В резултат на извършените подобрения, тунингованото BMW X6 M ускорява от 0-100км/ч. за 4.2сек. и развива 300км/ч. Освен от монтираните допълнителни аеродинамични елементи, стабилността се подобрява и от новото окачване, смъкнало автомобила с 40мм. към пътя.

Галерия BMW X6 M от Mansory
Тагове: BMW, BMW X6, BMW X6 M, Mansory, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg