Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2010 09:30:18

Рейтинг:

Lumma
Немският тунинг специалист в доработката на автомобили с марки Porsche и BMW представи спортната си програма за 7-Series, предлагаща за момента само козметични промени по луксозния седан.

Lumma Design са разработили за BMW 7-Series нов аеродинамичен пакет, състоящ се от изключително агресивна предна броня, странични прагове, разширени арки на калниците, задна броня и интегриран в нея дифузер.

Автомобилът е получил и множество карбонови елементи и декорации. От композитния материал са изработени бъбрековидната радиаторна решетка, капаците на страничните огледала, дифузерът и доста декоративни вложки по екстериора.

Външният вид на автомобила се допълва перфектно от 22-инчови джанти, които могат да са 10-спицови в черен основен цвят с алуминиев кант и 5-спицови изцяло алуминиеви. Те са облечени с гуми Vredestein, с размери 265/30 отпред и 295/25 отзад.

Въпреки че Lumma Design все още не показват снимки от интериора на тунингованото BMW 7-Series, от компанията загатват, че той е получил алуминиеви педали и логото на тунера на няколко места.

Читателски коментари

Анонимен 2010-11-02 23:13:47 0 отговори

Анонимен

Според мен съвременното атомобилостроене страда от маркетинговите специалисти твърде много. всичко се унифицира. 5та серия е копие на 7ма. 3та серия копие на 5та Х моделите ги дели едва ли не само различния габарит... всичко е твърде размито - жалко!!!

ninjata 2010-09-24 22:15:35 0 отговори

ninjata

i bez dopulnitelen tuning bmw-to si e krasiva i esteti4na kola,no kato se vklu4at i tuning kompaniite stava prosto YNIKALNA KUKLA ;););););)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg